Upplev gotland
på cykel

I år har sommaren börjat lite annorlunda.
Men vi lovar att det är lika fint att cykla nu som innan!
Men med hänsyn till covid19 bjuder vi på fri utkörning inom Visby. 

Vi älskar att upptäcka nya delar av vårt hem Gotland och vet med säkerhet att det bästa sättet att göra så är via cykel. Sedan början har vår vision varit klar – Att erbjuda den smidigaste upplevelsen som förenar människor att upptäcka det vackra samhället och naturen på Gotland.

Vi vet att en hållbar upplevelse tillsammans på två hjul är det bästa sättet att uppleva Gotland på. Därför. håller våra cyklar högsta kvalitét och vi erbjuder högsta service och driftsäkerhet för att ni tryggt ska få en oförglömlig resa till vårt fantastiska Gotland!

Grupper

Att cykla på Gotland ger fina minnen för livet. Oavsett om det är en företagsgrupp, skolresa, kompisgänget eller den stora familjen så har vi cyklar, mopeder och andra transportmedel för er.

Vi förser stora som små grupper med cyklar och transporterar givetvis cyklarna över hela Gotland.

Kontakta oss för pris och förslag

hitta hit

Kika in i någon av våra butiker eller ring, så hjälper vi dig hitta rätt cykel för just dig.

(+46) 76 301 00 10

Våra utlämningsställen ligger centralt i Visby så att du enkelt ska kunna börja din resa på gotland med cykel.
Vi har öppet varje dag hela sommaren mellan

09 – 18

Österport

Vid ringmuren och centralt intill Österport finner ni vår butik som legat på samma plats sedan 1977. Här har ni nära till busstationen och kommer ni med flyg stannar flygbussarna precis utanför. Här finner ni ett stort utbud av cyklar.

Österväg 1 Visby
Vägbeskrivning

hamnen

För att det ska bli så smidigt som möjligt ligger vår andra butik precis utanför hamnterminalen i Visby. Hämta er cykel här när ni kommer med båten och lämna den här innan ni åker, smidigare än så blir det inte.

Färjeleden 14 Visby
Vägbeskrivning